A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

A kampányban a náci facebook moderátor ok nélkül letilt ellenzéki oldalakat

2018. március 28. - rabelais

eltavolitottakasemmit.PNG

Ezt a kis üzenetet kaptam két héttel a választások előtt. Ezek után pedig letiltották a "Nem a Fidesz, nem a jobbik" c. ellenzéki politikai oldalamat, és kitiltottak engem a Facebookról.


nemafidesz.png
Mint látható, még azzal se törődtek, hogy valami hamis ürügyet találjanak, nyíltan ok nélkül tiltottak le. Technikai okokbó nyilván kaptam egy ilyen üzenetet, mintha lenne konkrét oka a tiltásnak, de valójában csak azért tiltották le az oldalt, mert ellenzéki. Kampány időszak van, túl sokan like-olták, én is aktivitást láttam: többen osztották meg, többen like-olták a postokat. A jobboldalnak baszta a csőrét, ahhoz nem volt elég nagy oldal, hogy a felvert botrány miatt aggódjanak. Ha nem osztja meg sok ember, akkor nem is lesz nagy felháborodás. Úgyhogy kérlek, oszd meg, hogy Orbanisztánban nincs sajtószabadság, és ennek egyik végrehajtója a Facebook náci magyar moderátora. És igen, ez már politika, mert a kormány beépített embere tilt le egy ellenzéki oldalt. Ez ugyanolyan, mint ha Aczél elvtárs telefonálna le.

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr5413786228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása