A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

Orbán Viktort nem szabad parasztozni, de Angela Merkelt szabad ribancozni?!

2018. március 29. - rabelais

csutiparaszt.PNG

Ezért tiltást kaptam a náci moderátortól. Pedig a politikusokkal szemben a Facebook általános gyakorlata, hogy tulajdonképpen bármit szabad róluk írni, akár felakasztásról, megerőszakolásról is lehet beszélni. Kivétel persze Orbán Viktor, mert hát a náci moderátor őt nyilván nem ugyanazzal a mércével méri, őt védeni kell, kormánypárti utasításra.

Itt egy Angela Merkeles komment:

ribanc.png

Ugye valakit leribancozni, az egyrészt a nők elleni támadás, hiszen a"ribanc" egy a nőket szidó, tipikus sértés. Szó sincs arról, hogy Angela Merkelnek tényleg ez lenne a foglalkozása. A "ribanc" továbbá nemi viselkedést szidó sértés is. Na most ha a politikus kritizálhatósága felülírja a nemi identitás védettségét, akkor Orbánt köcsögözni miért ne lehetne?! Ráadásul a "köcsög" egy általánosabb, nem csupán nemi identitást támadó szitokszó. A "köcsög" jelentése a "faszfej" szinonímáját is magában foglalja. A "ribanc" viszont nem vált el az eredeti jelentésétől. No de az ilyen logikus megfontolások, elvek az ostoba náci moderátort nem zavarják.

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr2313786268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása