A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

Példa a Facebook szabályainak bürokratikus értelmetlenségére, és arra, hogy ezzel hogy élnek vissza a nácik

2019. január 17. - rabelais

screenshot_2019-01-17-06-45-44-518_com_facebook_katana_2.png
 

Na most:

1) Látszik, hogy a náci feljelentő fél évet ment vissza, hogy jelentgessen. Ennyire szorgalmasak ezek az idiótaságban!
2) Ez már a sokadik ilyen eset, amikor tiltást kapok, és nem értettem, hogy miért.

3) Ugyanis a Facebook moderációnak van egy olyan le nem írt elve, hogy közszereplőket simán lehet szidni.

4) Ezért például simán lehet Facebookon írni olyat, hogy Angela Merkelt erőszakolják meg, sőt, olyat is, hogy akasszák fel. Ez egyébként hallatlan dolog, ha a Facebook moderációjában volna bármi értelmes jó szándék, akkor ezért tiltani kellene! Nem azért, mert egy híres politikusról van szó. Nyilván, ha bárki másról írják ezt, közemberről, azt is tiltani kellene, és tiltják is. Csak akkor tesznek kivételt, ha a célzott személy közszereplő. De ez ebben az esetben embertelenség.

5) Megjegyzem, a Facebook a "közszereplő" kérdését is furcsán veszi, neki közszereplő bárki, akiről újságok írnak. Így tehát egy újság bárkit elővehet, és bármi rosszat írhat róla. Ezt nem tiltják, mert ezzel közszereplővé vált. Ezzel megnyitják az utat, hogy a szennylapok azt mocskoljanak, akit csak akarnak.

6) Na most a közszereplőre vonatkozó szabály alól is van kivétel, ha ugyanis politikust homofób gyűlölködés érint, azt tiltják,mert a melegek szidása erősebb elv a Facebooknál, mint a politikus szidhatósága. Ez az elv így rendben is lenne, de a fenti példa ezen elvvel visszaél.

7) Miért? Először is, a "köcsög" tényleg elterjedt szitokszó melegekre. De eredeti jelentésében a "köcsög" nem ezt jelenti, ez csak egy metaforikus szitokszó. Továbbá, ugyanezt a "köcsög" jelzőt a magyar nyelvben a "szemét", illetve "bunkó" szinonimájakén is használják, mindenféle homofób tartalomtól mentesen. N ez az, amit a facebook náci moderátora nem vesz figyelembe. Szerintem nem létezik, hogy nem tudja, csak ahhoz köcsög, hogy a postot értelmezze. Illetve valószínűleg még a postot is érti, érti, hogy nem homofób jelentésében használtam a jelzőt, csak hát éppen egy Náci köcsög, és ki akar tiltani, tehát kap az alkalmon, a jelző ott van, neki benne van aszólistájában, tehát tilt. Azért, mert náci köcsög, és már eleve tiltani akart.

Na ez a baj a Facebook moderációval, hogy a moderáció soha nem tud igazságos lenni, ezért a Facebook moderáció extrém módon bürokratikus lett, amiből további igazságtalanságok következnek, és alkalmat ad a náciknak a visszaélésre. A Facebook központja az USÁ-ban szerintem nem náci, de a hülyeségükkel lehetőséget adtak a náciknak, továbbá ezek szerint nem nagyon ellenőrzik a moderátoraikat, ezzel pedig eltűrik a nácikat a soraikban.

A náci feljelentő ezeket pontosan tudta, és kikereste fél évvel korábbi postomat. Ehhez van eszük az idiótáknak, de a társadalomról értelmesen gondolkodni, ahhoz nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr114569312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása