A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

A pofátlan, diktátor, náci Facebook moderátorok sima kormánykritika miatt tiltottak ki

2019. augusztus 20. - rabelais

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190819144552.pngHogy Gruevszki migráns, az egy tény. Hogy Gruevszki bűnöző, arról bírósági végzés van. Gruevszki közszereplő, a facebook moderációs elvei szerint közszereplőről ennél sokkal súlyosabb dolgokat is lehet írni. A sok hülye náci szidja is orrba-szájba a nem náci politikusokat vagy egyéb közszereplőket.

Szidtam-e a migránsokat általában? Nem. Pont, hogy nem. Egyetlen emberről beszéltem, aki tényleg bűnöző, ez pedig a többi bevándorlóra nézve egyáltalán nem vádaskodás, sőt, inkább az ellenkezője. Tehát származása alapján emberek ellen nem gyűlölködtem. Igazából még Gruevszki ellen sem, de ő ráadásul politikus, közszereplő.

Tehát, miközben a Facebook magyar moderátorai megengedik, hogy a szennylapok oldalain közszereplőket olyan szinten anyázzanak, olyan embertelen dolgokat mondjanak róluk, ahogy csak akarják (például Angela Merkel megerőszakolására uszítanak, és ezt nem törlik a náci moderátorok), miközben a Facebook magyar moderációja tétlenül nézi, hogy a szennylapok oldalain kiválogatva, migráns hátterű bűnözésekről írjanak, és aztán a kommentelők ezen emberek ellen uszítsanak, a kivégzésüket, meglincselésüket követeljék, aközben ugyanez a náci moderáció letilt egy ellenzéki oldalt mondvacsinált okból. Mert hogy Gruevszkijt speciel, azaz specifikusan, kifejezetten nem általánosítva bűnözőnek nevezni, az kurvára nem uszítás a bevándorlók ellen, épp az ellenkezője. Pont azt mondom, hogy a bevándorlók általában nem bűnözők, legalábbis nem nagyobb arányban, mint bármely más nép, Orbán ártatlan embereket rekeszt ki, közben pedig bűnözőket csempészik Magyarországra.

Gruevszki egyébként szerintem keresztény, neve szlávos származásra utal, fényképe alapján inkább fehér ember. Tehát mi ellen uszítottam volna, ti idióta, náci moderátorok?!

A náci moderátoroknak valójában egyetlen dolog nem tetszett, az, hogy egy ellenzéki oldal kritizálja a kormányt. Ezért tiltottak le, de ennek semmi köze semmiféle személyiségi jogok védelméhez. Ez egyszerű diktatúra. A Facebook magyar moderációja diktátor nácikból áll.

Ja, és a reklamációt is letiltották. Nehogy valamelyik külföldi moderátorhoz jusson el az ügy, és őket dobják ki a halál faszukba. Patkányok ezek!

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr4114728285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása