A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

A homofób magyar Facebook moderáció természetesen a melegeket sértő postokat sem törli

2019. december 20. - rabelais

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191220193226.png

A szennymédia úgy gondolta, nagy a pangás, egyre több a Fidesz és Orbán-kritikus hang, baj van, bedobnak hát pár homoszexuálisokat gyalázó hírt vagy álhírt.

Nemcsak használják azt a jelzőt, amelyet a Facebook általában tilt, csak ugye itt egy túl nagy náci-homofób szennylapról van szó, ezt nem akarják törölni. De a hír álhír is, hiszen a tényleges szövegben az EP parlament csak "felhívja a tagállamokat, hogy vezessenek be az azonos neműek közötti házasságok és élettársi kapcsolatok egyenlő elismerésére vonatkozó jogszabályokat", tehát nem kényszerít, nem kötelez, és nem is házasság bevezetésére. Ennyit, hazudós, homofób szennymédia! Hazudtok, és sipítoztok.

A Facebook idióta, homofób magyar moderátorainak ez azonban nem ütközik a szabályokba:

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191220194030_1.png

Korábban ugyanez a szennylap ilyet postolt:

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191220194436.png

Tehát tisztázzuk: a szennylap az LMBT-mentes övezeteket remek kezdeményezésnek tartja. Mit jelent ez? Azt, hogy támogatják eme személyek kiűzését egy-egy övezetből, mert hát ilyen mozgalmi vagy állami szinten (Magyarországon ilyen is lehet), kb. erről lehet szó, meg hogy máshogy is gondolják elérni az LMBT-mentes övezetet?! No, tehát ez az ilyen emberek elleni kurva vaskos heccelés, ezek egyenes üldözésére való felszólítás, mozgalom kezdeményezése.

De ez a magyar Facebook idióta, náci moderátorainak megfelel, tapsolnak hozzá:

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191220194927.png

Eme postokhoz aztán a homofób, idióta selejtes kommentelők is versengve írtak homofób ocsmányságokat, és bár a Facebook ezekből sokat törölt, nem mindet. A Facebook simán kivételez a nagyobb szennylappal, míg a náci és homofób kisemberrel inkább hajlandóak eljárni a Facebook szabályai szerint. Ott se mindig, de az igazán felháborító, hogy a főkolompost, a náci és homofób szennylapot a legnagyobb ordasságok esetében is megvédik. No de nézzük, hogy reagált a felheccelt nácicsorda, és melyik az a reakció, amit a facebook moderátor patkányai nem töröltek.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191220195651.pngUgye itt a betegek egyenes elpusztítására uszít ez a homofób patkány. De a facebook homofób, idióta moderátorainak ez rendben van.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191220200203.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr3515360620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása