A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

A facebook magyar moderátorai simán engedik gyalázni a románokat és a cigányokat

2019. szeptember 13. - rabelais

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190913070506.png

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190913070716.png

 

Ennyi. A "cigányt" szitokszóként használják, a románokat szidják ezzel. Felhasználnak ürügyként egy másik személyt, aki ezt mondta, de egyrészt nem idézőjellel idéznek, másrészt attól, hogy mástól idéznék, szé szerint, attól még ugyanúgy gyűlöletkeltés lenne. Nem kötelező valakinek náciktól mindenféle idézeteket postolnia a Facebookon, ha ezt teszi, az ugyanolyan, mintha maga lenne náci. A szóban forgó szennylap konkrétan valóban legalább annyira náci, mint az idézett személy. Egykutyák.

A magyar náci moderáció simán engedi, hogy a magyar nácik a románokat szidják

Történt, hogy a 888 szopás szerint kitett egy románokat gyalázkodó postot, amit a facebook azért nem törölt, mert a blog megosztása konkrétan nem szidta a románokat, de megtette ezt a 888 selejtes, náci sleppje, a kommentekben más se ment, mint a románok szidása. De a moderáció ezt sem törölte, és erre már semmiféle mentsége nincs. A románokat "bocskorosnak" nevezni bizony rasszista, gyűlöletkeltés. Ez az eset azért sokkal veszélyesebb, mint valami távoli nép képviselőit alkalmanként gyalázni, mert a románok szomszédok, és Romániában élnek magyarok. Ezek a náci patkányok az erdélyi magyarok faszával verik a csalánt.


deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190908230254.png

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190908230041.pngA következő példában még az az igazén röhej, hogy a patkány náci magyar franicés és más külföldies neveket vezs fel.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190908230408.pngdeepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190908230324.png

A náciknak mindenkit szabad sértegetni

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190830202010.png

Sokadik eset, hogy a Facebook magyar cenzúrája a nácinak bármit megenged, személyeskedhet, sértegethet agyba-főbe. A jó édes kurva anyját a nácinak is, meg a Facebook idióta magyar cenzorainak is!

Hangsúlyozom, hogy ezeket nem nekem írta a hülye náci, hanem egy másik hozzászólónak. Nem magamért reklamálok, ezek a retardált nácik mindenkinek nekiesnek.deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190830202021.pngÉs a bizonyíték, hogy a Facebook náci cenzorai nem törlik az ilyet:

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190830202249.png
Idióta, embertelen patkányok  ezek a náci cenzorok.

 

 Ugyanezek a náci moderátorok letiltottak, amikor postoltam a disznóságot, amit csináltak. A Facebook tehát egy színtiszta diktatúra, ahol a moderációs elvek az embereket nem védik, csak a diktátorokat magukat. A náci facebook moderáció disznóságainak postolása az égadta világon semmiféle gyűlöletbeszédet nem jelent. A facebook moderátorok nem vallási, nem nemzetiségi, nem nemi identitásbeli kisebbség.

 deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190903201045.png

Kész röhej, hogy a náci facebook moderátorok micsoda idióták

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190822110208.png

Nagyon erőlködnek a kis náci görények, egy több, mint 1 éves postot töröltek a Facebook náci magyar moderátorai. Lázár János közismert és röhejes videóját figurázza ki ez a kis ironikus post. 90-es IQ felett minden ember érti, hogy ez irónia, szarkazmus. A hülyéknek ott van még a mosoly (smiley) is. De hát  az idióta, náci moderátorok nem fogják fel, vagy nem akarják felfogni.

Eközben a náci szennymédiában a náci kommentelők teljesen konkrétan gyűlölködhetnek migránsok ellen,uszíthatnak ellenük főbe lövetéssel, akasztással, kiheréléssel, bármivel. Ezt nem törli a náci facebook. Valami eszeveszett idiotizmus, ami a Facebook magyar moderációjánál folyik.

 

 

 

A pofátlan, diktátor, náci Facebook moderátorok sima kormánykritika miatt tiltottak ki

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190819144552.pngHogy Gruevszki migráns, az egy tény. Hogy Gruevszki bűnöző, arról bírósági végzés van. Gruevszki közszereplő, a facebook moderációs elvei szerint közszereplőről ennél sokkal súlyosabb dolgokat is lehet írni. A sok hülye náci szidja is orrba-szájba a nem náci politikusokat vagy egyéb közszereplőket.

Szidtam-e a migránsokat általában? Nem. Pont, hogy nem. Egyetlen emberről beszéltem, aki tényleg bűnöző, ez pedig a többi bevándorlóra nézve egyáltalán nem vádaskodás, sőt, inkább az ellenkezője. Tehát származása alapján emberek ellen nem gyűlölködtem. Igazából még Gruevszki ellen sem, de ő ráadásul politikus, közszereplő.

Tehát, miközben a Facebook magyar moderátorai megengedik, hogy a szennylapok oldalain közszereplőket olyan szinten anyázzanak, olyan embertelen dolgokat mondjanak róluk, ahogy csak akarják (például Angela Merkel megerőszakolására uszítanak, és ezt nem törlik a náci moderátorok), miközben a Facebook magyar moderációja tétlenül nézi, hogy a szennylapok oldalain kiválogatva, migráns hátterű bűnözésekről írjanak, és aztán a kommentelők ezen emberek ellen uszítsanak, a kivégzésüket, meglincselésüket követeljék, aközben ugyanez a náci moderáció letilt egy ellenzéki oldalt mondvacsinált okból. Mert hogy Gruevszkijt speciel, azaz specifikusan, kifejezetten nem általánosítva bűnözőnek nevezni, az kurvára nem uszítás a bevándorlók ellen, épp az ellenkezője. Pont azt mondom, hogy a bevándorlók általában nem bűnözők, legalábbis nem nagyobb arányban, mint bármely más nép, Orbán ártatlan embereket rekeszt ki, közben pedig bűnözőket csempészik Magyarországra.

Gruevszki egyébként szerintem keresztény, neve szlávos származásra utal, fényképe alapján inkább fehér ember. Tehát mi ellen uszítottam volna, ti idióta, náci moderátorok?!

A náci moderátoroknak valójában egyetlen dolog nem tetszett, az, hogy egy ellenzéki oldal kritizálja a kormányt. Ezért tiltottak le, de ennek semmi köze semmiféle személyiségi jogok védelméhez. Ez egyszerű diktatúra. A Facebook magyar moderációja diktátor nácikból áll.

Ja, és a reklamációt is letiltották. Nehogy valamelyik külföldi moderátorhoz jusson el az ügy, és őket dobják ki a halál faszukba. Patkányok ezek!

A náci facebook egy címszó miatt letiltott

Ezek a náci, köcsög Fideszpatkány Facebook moderátorok most meg képesek voltak ezért az egy szóért letiltani. A szennyoldalakat a "migránsbűnözés" vagy "cigánybűnözés" szó miatt nem tiltják, a de a "magyarbűnözés" miatt igen. Hasonlóan nem tilt a Facebook, ha a szennyoldalak náci kommentelői az angolokra, franciákra, németekre, svédekre mondanak mindenféle enyhén sértő jelzőket, mert ez nem viszi át az idióták ingerküszöbét. Ők csak, és kizárólag a magyarokra érzékenyek. Mert kis idióta, magyarsoviniszta, náci köcsögök! Kurvára nem ez volna a feladatuk.

Ugye értjük, az, hogy "magyarbűnözés" nem egyenlő azzal a kijelentéssel, hogy "a magyarokmind bűnözők", azzal sem, hogy "a magyarok nagy része bűnöző". EZ csak annyit mond, hogy az elkövető magyar volt. Természetesen a "cigánybűnözés" és a "migránsbűnözés" szavak után van egyfajta felhangja, és ez benne a provokáció, de emiatt nem volna szabad tiltani.

magyarbunozes.png

A nácik személyeskedhetnek a Facebookon, nem törlik, és nem tiltják őket

Mint ahogy lent láthatő, a nácik személyeskedhetnek magánemberekkel a Facebookon, feljelentésre sem tiltjék le őket, mert a náci geci moderátorok védik a sajátjukat. Itt ugye a "hülye ember" lenne az, ami tiltandó lenne. Elvben. De hát a nácik elvtelenek.

szemelyeskedes.png

 
Példa a Facebook szabályainak bürokratikus értelmetlenségére, és arra, hogy ezzel hogy élnek vissza a nácik

screenshot_2019-01-17-06-45-44-518_com_facebook_katana_2.png
 

Na most:

1) Látszik, hogy a náci feljelentő fél évet ment vissza, hogy jelentgessen. Ennyire szorgalmasak ezek az idiótaságban!
2) Ez már a sokadik ilyen eset, amikor tiltást kapok, és nem értettem, hogy miért.

3) Ugyanis a Facebook moderációnak van egy olyan le nem írt elve, hogy közszereplőket simán lehet szidni.

4) Ezért például simán lehet Facebookon írni olyat, hogy Angela Merkelt erőszakolják meg, sőt, olyat is, hogy akasszák fel. Ez egyébként hallatlan dolog, ha a Facebook moderációjában volna bármi értelmes jó szándék, akkor ezért tiltani kellene! Nem azért, mert egy híres politikusról van szó. Nyilván, ha bárki másról írják ezt, közemberről, azt is tiltani kellene, és tiltják is. Csak akkor tesznek kivételt, ha a célzott személy közszereplő. De ez ebben az esetben embertelenség.

5) Megjegyzem, a Facebook a "közszereplő" kérdését is furcsán veszi, neki közszereplő bárki, akiről újságok írnak. Így tehát egy újság bárkit elővehet, és bármi rosszat írhat róla. Ezt nem tiltják, mert ezzel közszereplővé vált. Ezzel megnyitják az utat, hogy a szennylapok azt mocskoljanak, akit csak akarnak.

6) Na most a közszereplőre vonatkozó szabály alól is van kivétel, ha ugyanis politikust homofób gyűlölködés érint, azt tiltják,mert a melegek szidása erősebb elv a Facebooknál, mint a politikus szidhatósága. Ez az elv így rendben is lenne, de a fenti példa ezen elvvel visszaél.

7) Miért? Először is, a "köcsög" tényleg elterjedt szitokszó melegekre. De eredeti jelentésében a "köcsög" nem ezt jelenti, ez csak egy metaforikus szitokszó. Továbbá, ugyanezt a "köcsög" jelzőt a magyar nyelvben a "szemét", illetve "bunkó" szinonimájakén is használják, mindenféle homofób tartalomtól mentesen. N ez az, amit a facebook náci moderátora nem vesz figyelembe. Szerintem nem létezik, hogy nem tudja, csak ahhoz köcsög, hogy a postot értelmezze. Illetve valószínűleg még a postot is érti, érti, hogy nem homofób jelentésében használtam a jelzőt, csak hát éppen egy Náci köcsög, és ki akar tiltani, tehát kap az alkalmon, a jelző ott van, neki benne van aszólistájában, tehát tilt. Azért, mert náci köcsög, és már eleve tiltani akart.

Na ez a baj a Facebook moderációval, hogy a moderáció soha nem tud igazságos lenni, ezért a Facebook moderáció extrém módon bürokratikus lett, amiből további igazságtalanságok következnek, és alkalmat ad a náciknak a visszaélésre. A Facebook központja az USÁ-ban szerintem nem náci, de a hülyeségükkel lehetőséget adtak a náciknak, továbbá ezek szerint nem nagyon ellenőrzik a moderátoraikat, ezzel pedig eltűrik a nácikat a soraikban.

A náci feljelentő ezeket pontosan tudta, és kikereste fél évvel korábbi postomat. Ehhez van eszük az idiótáknak, de a társadalomról értelmesen gondolkodni, ahhoz nincs.

Amikor a náci ledarálná a bevándorlókat

ledaralni.png

A hülye, utolsó, faszfej állat náci ledarálna bizonyos migránsokat, és a bírót is, aki felmentette őket a nem erőszak vádja alól. Ez még akkor is embertelen állatság volna, ha bűnösök lennének, de ha egyszer felmentették őket, akkor még erre sem lehet hivatkozni. Most képzeljük el, hogy ledarálnák azokat, akiket a bíróság felmentene!

A ledarálás meg még azokban az államokban sem elfogadott kivégzési mód, ahol van halálbüntetés, még bűnösök esetén sem. De hát a náci faszoknál nincs határ. A moderátornál sincs, az a baromállat kurafi nem törölte ezt a hozzászólást.

ledaralni_dontes.png