A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

Amikor a náci kínzásra buzdít

2018. február 17. - rabelais

eletlen_kes.png

Ez a komment egy gyilkossággal gyanúsított bevándorlóról szóló cikk alatt volt. A facebook moderációja kifejezetten elnéző a bűntényekről szóló cikkeknél, holott:

1) Általában nem elítélt, hanem csak gyanúsított emberekről van szó, és őket nem szabad elítéltnek tekinteni az ítélet előtt.

2) Még a bűnözőnek is vannak jogai, például kínozni bűnözőket sem szabad, legalábbis ez az európai jog, és ezt nevezzük európai erkölcsnek. Aki bűnözőt kínozna, az erkölcsileg nem jobb azoknál a barbároknál, akiket oly sokszor lenéznek az ilyenek.

Ráadásul itt az egy bűnözőből azonnal többes szám lett, és ez a többesszám ártatlan embereket céloz meg, azaz itt már megint rasszizmusról, nácizmusról van szó.
eletlen_kes_dontes.pngA moderátort az emberek kínzására uszítás és a rasszizmus nem zavarta, mert maga is egy rohadt náci.

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr7513676464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása