A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

Így működik stikliben a Fidesz cenzúrája a Facebookon

2019. december 08. - rabelais
Így működik stikában a Fidesz cenzúrája a Facebookon. Mert a Facebook magyar moderációja bizony náci.
 
December 6-án látható az utolsó két megosztásom, sokan like-olták és páran megosztották, elárt pár száz embert. Ennyire silány lett mára a Facebook, alig ér el pár embert egy post, ha nem fizetek a reklámért.
 
No, az éjjel a náci moderátorok valamit bekapcsoltak vagy kikapcsoltak, azután a megosztott tartalom 3-4 embert ért el, senki nem like-olt, senki nem osztotta meg őket, senki nem szólt hozzájuk. Egy olyat is betettem, ami közvetlen megosztás, és igazolja, hogy nem arról van szó, hogy más oldalak megosztása ér el kevés embert (az is hülyeség lenne, de nem ez a helyzet) Nem tiltottak le, mert nem volt miért. Továbbra is tudtam megosztani, csak nem jutott el senkihez. Ilyen kis patkányok ezek a náci facebook moderátorok, azt hiszik, nem veszem észre, illetve nyilván azt gondolják, megtehetik, mert nem tudok ellene mit csinálni. Nos, ellene csinálni csak akkor tudok, ha ezt sokan megosztjátok.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191208083154.png

Első post december 6-ról. Itt még minden rendben. Már azontúl, hogy röhej, hogy 49 like-kal, és 20 megosztással, egy post csak 764 embert ér el, 2 nap után, ha nem fizetsz reklámot.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191208083219.png

A második post december 6-ról. Csak, hogy lássátok, nem egy véletlen post volt az első, amely jól sikerült, hanem december 6-ig ez volt az átlag. Itt még minden rendben. Már azontúl, hogy röhej, hogy 16 like-kal, és 11 megosztással, egy post csak 186 embert ér el, 2 nap után, ha nem fizetsz reklámot.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191208083235.png

Első post december 7-éről. 2 elért ember, minden más nulla. Az éjjel nyilván kikapcsoltak vagy bekapcsoltak valamit, csak erre az oldalra, mert ellenzéki oldal.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191208083341.png

Második post december 7-ről. 3 ember, többi nulla.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191208083359.png

Harmadik post december 7-ről. 3 ember, többi nulla. Ez egy közvetlen megosztás, nem másik oldalról való átosztás. Tehát tük nyilvánvaló, hogy a náci moderátorok az éjjel csináltak valamit stikliben.

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr7715343262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása