A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

Amikor a náciknak egy konkrét ember megkínzására is lehet uszítani

2018. március 29. - rabelais

kivallatnam.PNG

kivallatnam_dontes.PNG

A komment magáért beszél, de megismétlem más szavakkal a jelentését: az ostoba, faszfej, fideszes barom egy a baloldalhoz köthető politikus megkínzására uszít. A baloldali politikust egyébként letartóztatták, de hónapok óta nincs ellene bizonyíték, bírósági eljárás, csak előzetes. Az ártatlanság vélelme tehát megilleti, sőt, ennyi idő után inkább az ártatlansága vélelmezhető.

De a faszfej Fideszes megkínozná, ami még akkor is bűntény volna, ha Czeglédy bűnös lenne, sőt, akkor sem, ha jóval durvább bűnt követett volna el, mint amivel vádolják. Egy jogállamban a legutolsó, legszörnyűbb sorozatgyilkosokat, sőt, még embert kínzó vadállatokat sem kínoznak meg, hanem törvényesen börtönbe zárják. Ettől jogállam a jogállam. Viszont Czeglédy esetében ilyenről még vád szintjén sincs szó, és egyelőre ráadásul még ártatlan is.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr6913786292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása