A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

A náciknak ordenáré személyeskedést is megengednek

2018. március 28. - rabelais

baloldali_hulladek.PNG

nyomi.png

hulla.png

 butavagy.png

Ezek mind jobboldali, náci hozzászólók voltak, akik nem náci, értelmesebb emberek érveire "válaszoltak" ezekkel a személyeskedésekkel. Az ilyen személyeskedésekért a Facebook elvben tilt, a szabályzatban az áll, hogy:

"töröljük a szándékosan egyes magánszemélyek lealacsonyítására vagy megszégyenítésére irányuló tartalmakat."

 

selection_515.png

Ez utóbbi egy Tarlós Istvánról szóló cikk volt, amelyben Tarlós az ellenzék jelöltjeit en block, hasból alkalmatlannak ítélte. Valaki ezt elég élesen megjegyezte. Tarlós lebarmozása egyébként a facebookon megengedett, mert közszereplő. Válaszként ez a barom náci lebarmozta a hozzászólót. Ráadásul sokkal ordenárébb módon. Ezt a facebook szabályai szerint nem lehetne. De hát a náciknak ezt is szabad. Nem ütközik a facebook moderátor "elveibe", mert egy elvtelen, náci faszfej.

kivallatnam_dontes.PNG

hulla_dontes.png

nyomi_dontes.png

 

butavagy_dontes.png

Vessük ezt össze azzal, hogy ha viszont nácinak írnak valami hasonlót, akkor tiltanak, még ha itt tudatosan nem konkrétan írtam valakiről, hogy agyatlan, hanem a Fideszdroidokról. Tehát nem is igaz, hogy ténylegesen, konkrétan sértettem volna valakit. fideszdroid.pngEnnek az illetőnek, aki itt jelentett, a moderátor valószínűleg ismerőse, és összedolgoznak egy besúgó rendszerben, ugyanis erről a tiltásról pár perc alatt jött az értesítés, miközben más jelentéseket még nem bíráltak el aznap.

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr9113730566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása