A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

"Hülye tyúk"

2018. február 18. - rabelais

tyuk.png

Mindenki tudja, hogy ezt a kifejezést a magyarban nők gyalázására használják, nem pedig a gallus domesticus szellemi képességeire akarnak rávilágítani. Az illető egyébként egy női politikusról szóló hír alatt meg is osztotta. A közszereplő kritikája a facebookon megengedett, de a gyalázása nem, márpedig ez gyalázás. Azonkívül a védett csoportok alá is esik, tehát törölni kellett volna.

Általában csodálkozok azon, hogy a náci szennymédiában, amikor a kommentelők, tipikusan persze férfi kommentelők, női politikusokat női mivoltukban gyaláznak, akkor ahhoz elég sok náci kommentelő nő helyesel. Hogy nem fogják fel ezek a női kommentelők, hogy a saját nemüknek tesznek rosszat, maguk alatt vágják a fát, és ez sokkal fontosabb, mint holmi politikus, aki ráadásul sokszor külföldi?!

A facebook férfisoviniszta magyar moderátora persze ezt is engedi:
tyuk_dontes.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr813678396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása