A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

A náci facebook egy címszó miatt letiltott

2019. május 10. - rabelais

Ezek a náci, köcsög Fideszpatkány Facebook moderátorok most meg képesek voltak ezért az egy szóért letiltani. A szennyoldalakat a "migránsbűnözés" vagy "cigánybűnözés" szó miatt nem tiltják, a de a "magyarbűnözés" miatt igen. Hasonlóan nem tilt a Facebook, ha a szennyoldalak náci kommentelői az angolokra, franciákra, németekre, svédekre mondanak mindenféle enyhén sértő jelzőket, mert ez nem viszi át az idióták ingerküszöbét. Ők csak, és kizárólag a magyarokra érzékenyek. Mert kis idióta, magyarsoviniszta, náci köcsögök! Kurvára nem ez volna a feladatuk.

Ugye értjük, az, hogy "magyarbűnözés" nem egyenlő azzal a kijelentéssel, hogy "a magyarokmind bűnözők", azzal sem, hogy "a magyarok nagy része bűnöző". EZ csak annyit mond, hogy az elkövető magyar volt. Természetesen a "cigánybűnözés" és a "migránsbűnözés" szavak után van egyfajta felhangja, és ez benne a provokáció, de emiatt nem volna szabad tiltani.

magyarbunozes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr4714819302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása