A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

A náciknak mindenkit szabad sértegetni

2019. augusztus 30. - rabelais

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190830202010.png

Sokadik eset, hogy a Facebook magyar cenzúrája a nácinak bármit megenged, személyeskedhet, sértegethet agyba-főbe. A jó édes kurva anyját a nácinak is, meg a Facebook idióta magyar cenzorainak is!

Hangsúlyozom, hogy ezeket nem nekem írta a hülye náci, hanem egy másik hozzászólónak. Nem magamért reklamálok, ezek a retardált nácik mindenkinek nekiesnek.deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190830202021.pngÉs a bizonyíték, hogy a Facebook náci cenzorai nem törlik az ilyet:

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190830202249.png
Idióta, embertelen patkányok  ezek a náci cenzorok.

 

 Ugyanezek a náci moderátorok letiltottak, amikor postoltam a disznóságot, amit csináltak. A Facebook tehát egy színtiszta diktatúra, ahol a moderációs elvek az embereket nem védik, csak a diktátorokat magukat. A náci facebook moderáció disznóságainak postolása az égadta világon semmiféle gyűlöletbeszédet nem jelent. A facebook moderátorok nem vallási, nem nemzetiségi, nem nemi identitásbeli kisebbség.

 deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20190903201045.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr5615032734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása