A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

Amikor a homofób agyonütné a divattervezőt és a modelt

2018. február 18. - rabelais

agyonutni.png

Na most először is, azt vegyük észre, hogy a fő uszító, felbujtó itt a 888.hu. Közzé tesznek egy hírt vagy álhírt, kicsit eltúlozzák, megkommentálják még egy kicsit szélsőségesebben. A Facebook persze az ilyet soha nem törli, és a 888-at sem, itt egyszerűen elvtelen, üzleti megfontolásról van szó: azért egy több, mint százezres oldalt nem törölnek. Pedig ez volna a helye megoldás, mert amíg lesz a 888, addig lesznek ráugró náci, férfisoviniszta, homofób kommentelők. A kommentlőket ugye tilthatják, de őket sem törlik. Minimum havonta egyszer beírhatják a legdurvább kommenteket.

A másik, hogy a hír egy divatbemutatóról szól, ahol egy férfi szoknyában van. A kommentelő mégis agyonütné a divattervezőt, és a modellt. Miért? Mert úgy veszi, hogy a modell transzgender, vagy homoszexuális, és pedofil. Eközben a modell simán lehet természetesen született, heteroszexuális férfi, és attól, hogy egy kislányt ölel oldalt magához, attól még nem lesz pedofil. De a hülye, genderofób ezt hiszi, és ezért utálja. Btw. azt feltételezni, hogy egy homoszexuális férfi egy kislánnyal pedofilkodik, az külön szellemi "bravúr".

És ezen túl, természetesen, egy jogkövető ember még ha a modell mondjuk biszexuális is lenne, nem üti agyon péklapáttal, és bár ezt még többen nem fogják fel, még egy tényleges pedofilt (általános, fiktív példa) sem ütünk agyon péklapáttal, mert a mi jogállamukban sem a halálbüntetés, sem az önbíráskodás nem megengedett. De hát ezt a hülye náci nem fogja fel, azért náci, mert hülye. Az önbíráskodás leírása szerintem hitelt érdemlő erőszakos fenyegetés, de a Facebook az ilyet nem szokta annak elfogadni, és egy védett csoport elleni durva uszítás.

Ha visszatérünk arra, hogy konkrétan a képen mi látható, az egy férfi modell, aki szoknyában van. Akinek ez nem tetszik, annak nem tetszik. Nekem sem tetszik. De vegyük figyelembe, hogy szoknyás férfiak vannak a papok és a skótok körében, és őket sem vágjuk agyon. Hogy most ez a szoknya nem olyan szoknya, az már tényleg nagyon szubjektív esztétikai kérdés.

A facebook genderofób moderátora természetesen ezt sem törölte:
agyonutni_dontes.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr5313678406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása