A facebook moderáció kettős mércéje, és a magyar náci selejt tevékenysége.

Náci facebook moderátorok és kommentek

Náci facebook moderátorok és kommentek

Szén alapú náci életformák

2019. október 22. - rabelais

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191022072331.png

Figyeljük meg, ahogy a szén alapú náci életforma szidja a különféle országok embereit, azaz népeit! A "szén alapú életforma" ugyebár azt akarja mondani, hogy ezek nem emberek, az "emberek" kifejezést pótolja az élőlények ilyen leírásával. Azt se felejtsük el, hogy igen, az egyes esetekből az országok népeire való általánosítás rasszizmus, az ilyen intézkedések követelése pedig erőszakos, gyűlöletkeltő rasszizmus. Nácizmus.
Ez az idióta egyébként nem fogja fel, hogy magyarok Magyarországon és külföldön pontosan ugyanúgy követnek el kirívó gyilkosságokat, azaz amint életbe léptetnének ilyen intézkedéseket, minden ország minden országot letiltana. Ennyit nem fog fel ez az idióta elmebeteg, ezért náci.


A náci facebook moderáció viszont támogatja:

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191022072406.png

 

Ugyanezen hír kapcsán a másik náci életforma golyót adna valakinek, mert bűnös. A halálbüntetés Európában nem létezik, azaz nem törvényes büntetést ajánl ez a náci féreg. És persze ugyanez a náci féreg nem golyózna, ha magyar lenne az elkövető.

deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191022073338.png
deepin_capture-ecran_zone_de_selection_20191022073354.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nacifacebook.blog.hu/api/trackback/id/tr3715248690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása